Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
freedom 5x12
Freedom 5x12 je 3-osni CNC obradni centar s ravnim stolom projektiran i proizveden od strane Diversified Machine Systems u Colorado Springsu, CO. Sjevernoamerička inovacija i kvaliteta su u potpunosti prikazani u ovoj kompoziciji posebno sastavljenoj za drvnu industriju.
Stroj ima fenolni radni stol odvojen u četiri nezavisne vakuumske zone. Hiteco elektrovreteno od 10 KS i vertikalno bušenje s 9 vretena pružaju potrebnu snagu i fleksibilnost potrebnu za širok spektar projekata. Radite precizno pomoću integriranog senzora za mjerenje duljine alata i elektronički kontroliranih referentnih graničnika. Mogućnost dodavanja do 10 alata na stroj daje korisniku dodatnu fleksibilnost u rasporedu proizvodnje. Automatski ciklusi izmjene alata znače da tijekom programa nije potrebna interakcija operatera. Kompaktan raspored stroja čini ovu platformu savršenom za svaku trgovinu, veliku ili malu. Osjetite snagu američkog proizvoda iza kojeg stoji najveći proizvođač strojeva za obradu drveta na svijetu. Zatražite prilagođenu ponudu danas kako biste razgovarali s predstavnikom u vašoj blizini!
Tehnički podaci
5’ x 12’ fenolni radni stol
4 neovisne vakuumske zone  
X/Y/Z FAGOR kontrolirani AC servo motori 
X/Y/Z os s vijčanim ležajevima  
Do 1440 in/min vektorske brzine  
10 HP Hiteco elektroosovina
Skladište alata s 10 pozicija  
Jedinica za vertikalno bušenje s 9 vretena 
Pneumatsko pomicanje gore/dole kape za odsis  
10 HP Becker VTLF 2.250 Vakuumska pumpa 
FAGOR 8070 PLC  
zaslon osjetljiv na dodir na daljinskoj kontroli  
Windows OS  
Network & USB Ports
Prednosti
AUTOMATSKA IZMJENJIVAČ ALATA S 10 POLOŽAJA 
Sustav automatske izmjene alata s 10 položaja omogućuje brzo odlaganje i preuzimanje alata tijekom obradnih ciklusa. Ovaj sustav oslobađa operatera od interakcije sa strojem u bilo kojem trenutku tijekom obrade.
FENOLNI RADNI STOL 
Fenolni radni stol pruža radnu površinu za obradu. Izdržljiv i fleksibilan, radni stol je odvojen u neovisna radna područja koja omogućuju operateru da pozicionira izratke u bilo kojem dijelu stola.
ČELIČNI OKVIR 
Patriot linija ima čelični okvir i proizvodi se u proizvodnom pogonu u Colorado Springsu, Colorado. Zavareni čelični okvir jamči najvišu razinu krutosti i izdržljivosti.
HITECO 7,5kW (10KS) ELEKTROVRETENO 
FMT Patriot je opremljen s QE-1F elektro vretenastim motorom tvrtke Hiteco, svjetskog lidera u tehnologiji vretena. Motor snage 7,5 kW ima svu snagu potrebnu za održavanje najviše razine točnosti i ponovljivosti tijekom rezanja raznih materijala.
Media