Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
balestrini idea
Balestrini idea je 5-osni obradni centar s fiksnom portalnom strukturom, jednom strukturom i jednim ili dva neovisna mobilna radna stola. Idealno je rješenje za proizvođače unutarnjeg i vanjskog namještaja, kojima je potrebna jednostavnost korištenja, fleksibilnost i snaga na površini od samo 13,5 četvornih metara.
Prednosti
MODULARNOST RADNOG STOLA 
Radni stol sa gredama dizajniran je tako da ima maksimalnu modularnost prema potrebama proizvodnje. Uređaji za stezanje radnog komada savršeno su prikladni za obradu komada bilo kojeg oblika. Aluminijski višenamjenski radni stol omogućuje optimalno stezanje dijelova, pomoću držača ili namjenskih uređaja (sisaljke i stezaljke).
VELIKA BRZINA OBRADE 
Uz 5-osne revolverske obradne glave, svi potrebni alati su uvijek dostupni. To jamči neusporedivu brzinu obrade. 
Alternativno, moguće je opremiti stroj s jednom vretenom obradne glave LI11, idealnom za složene operacije i tešku obradu.
POJEDNOSTAVLJENO 5-OSNO PROGRAMIRANJE 
Novi 5-osni Smart Pro CAD/CAM softver omogućuje generiranje radnih komada i operacija, automatsku optimizaciju i simulaciju u jednom radnom okruženju, uvelike smanjujući vrijeme programiranja.
NAJMANJI STROJ U KATEGORIJI 
Smanjene dimenzije omogućuju izbjegavanje rastavljanja za transport. Dimenzije koje ne ograničavaju performanse, omogućujući obradu vrlo voluminoznih radnih komada čak i u izmjeničnim lijevim-desnim ciklusima.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media