Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
morbidelli m100/200f
Ovaj visoko modularni obradni centar pruža odgovore na sve probleme vezane uz obradu drva. Samo nekoliko klikova za dizajn i proizvodnju komada bilo kojeg oblika, strojem upravlja Suite Maestro koji ima posebne module za svaki proizvodni ciklus. Jedinstven na tržištu po nenadmašnom omjeru cijene i učinka, može se konfigurirati prema potrebama kupca i planu ulaganja.
Prednosti
SLOBODA NA 360°: 
SVA SLOBODA 
Optimiziranje prostora unutar vaše tvornice zahvaljujući ProSpace rješenju. Maksimalna ergonomija, odsutnost perimetralnih zaštita omogućuje pristup radnom stolu sa svih strana stroja.
BESPRIJEKORNA KVALITETA: 
SVE VRHUNSKA KVALITETA 
Završna obrada bez premca zahvaljujući JQX (Just Quality eXtreme) 
5-osna glava vretena s izravnim pogonom osigurava potpunu odsutnost vibracija čak i uz ogromno uklanjanje materijala pri velikoj brzini. Ima i glavu za bušenje visokih performansi s RO.AX (tehnologija rotoaksijalnog vretena) vretenima i brzinom rotacije do 8000 o/min.
BRŽE OD IKOG DRUGOG: 
SVE BRŽE 
60% uštede vremena u ciklusima bušenja zahvaljujući brzom vremenu rada/ciklusa i uređajima koji smanjuju vrijeme mirovanja, poput FAST14 izmjenjivača alata kojem je potrebno manje od 15 sekundi za izmjenu alata.
BESKONAČNE VRSTE OBRADA: SVE FLEKSIBILNO 
Stroj se može nositi sa svim vrstama drvenih elemenata: panelima, pojedinačnim elementima, kuhinjskim vratima i ormarićima, konfigurirano rješenje za sve vaše potrebe i vaš investicijski plan. 
Aluminijski višenamjenski radni stol dizajniran je za održavanje savršene planarnosti tijekom vremena; idealan je i za nesting obradu.
Tehnički podaci
Dokumentacija