Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
morbidelli m220f
Obradni centar s dvostrukom glavom za bušenje smanjuje cikluse bušenja za 70% u usporedbi s drugim obradnim centrima na tržištu. 
Samo nekoliko klikova za dizajniranje i proizvodnju komada bilo kojeg oblika, stroj pokreće Maestro cnc softver koji ima specifične module za svaki proizvodni ciklus.
Prednosti
70% BRŽE U CIKLUSIMA BUŠENJA: VRHUNSKA KVALITETA 
Dvostruke glave za bušenje s neovisnom Y-osi predviđene za istovremenu obradu na jednoj ploči ili na 2 različite ploče.
SLOBODA NA 360°: 
SVA SLOBODA 
Optimiziranje prostora unutar vaše tvornice zahvaljujući Pro-Space rješenju. Maksimalna ergonomija, odsutnost perimetralnih zaštita omogućuje pristup radnom stolu sa svih strana stroja.
BESKONAČNE VRSTE OBRADA: SVE FLEKSIBILNO 
Stroj se može nositi sa svim vrstama drvenih elemenata: panelima, pojedinačnim elementima, kuhinjskim vratima i ormarićima, konfigurirano rješenje za sve vaše potrebe i vaš investicijski plan. Aluminijski višenamjenski radni stol dizajniran je za održavanje savršene planarnosti tijekom vremena; idealan je i za nesting obradu.
RADI JEDNOSTAVNO. RADI DIGITALNO: MAESTRO CONNECT 
morbidelli m220 integriran je s Maestro connect, visoko inovativnom platformom alata "IoT" (Internet of Things), koja omogućuje prikupljanje, praćenje i analizu podataka stroja, poboljšavajući usluge dostupne klijentima. Softver Maestro cnc nudi najlakši sustav programiranja za programiranje na brz i intuitivan način.
Tehnički podaci