Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
morbidelli m400f
Modularni obradni centar dizajniran i razvijen da zadovolji zahtjeve proizvođača namještaja. Izvedba s mobilnom portalnom strukturom i jednostavno programiranje cijelog proizvodnog procesa pomoću Maestro CNC softvera. Dostupan i u "cell" verziji sa podiznim stolom i trakom za istovar.
Prednosti
VRHUNSKA TEHNOLOGIJA ZA OBRADU SA 5 OSI: 
PRISMA ELEKTROVRETENO 
Smanjeno održavanje, maksimalna fleksibilnost i optimalna kvaliteta završne obrade uz tehnologiju BEL.TECH (sustav tehnologije remena), sustav prijenosa remena koji eliminira vibracije i toplinu od alata do motora. Zbog kompaktne strukture, omogućuje jednostavno rukovanje u ograničenim prostorima.
SAVRŠENO BUŠENJE: 
RO.AX VRETENO 
Nema zazora tijekom obrade s novom RO.AX tehnologijom (tehnologija rotoaksijalnog vretena), najučinkovitijim vretenom na tržištu sa brzinama rotacije do 8000 o/min. Čvrstoća glave za bušenje dokazana je smanjenim troškovima održavanja: pet puta manjim od onih koje koriste većina drugih proizvođača strojeva.
SAVRŠENA KOMBINACIJA SIGURNOSTI I PRODUKTIVNOSTI: 
FOTO-ODBOJNICI 
Visok proizvodni kapacitet i veća sloboda kretanja i tijekom izmjeničnog radnog procesa zahvaljujući sigurnosnom sustavu koji objedinjuje uređaje odbojnika s fotoćelijama za detekciju položaja operatera unutar područja utovara/istovara.
VRLO VISOKA FLEKSIBILNOST
MULTIFUNKCIONALNI RADNI STOL 
Iznimno čvrst radni stol izrađen od ekstrudiranog aluminija, dizajniran za održavanje savršene ravnine tijekom dugog niza godina, čak i nakon ponovljenih mehaničkih naprezanja. Idealan je i za nesting radove.
Tehnički podaci
Dokumentacija