Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
morbidelli n100
Obradni centar dizajniran i konstruiran za obradu drva. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i PRO-SPACE sigurnosnim sustavima izravno integriranim u stroj, potreban je smanjeni podni prostor koji je dostupan sa svih strana za postavljanje ploča ili malih komponenti na radni stol.
Prednosti
MINIMALNE UKUPNE DIMENZIJE I MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST: “PRO-SPACE” ZAŠTITE 
Zona utovara potpuno besplatna kako bi se zauzeti prostor sveo na minimum. Odsutnost perimetarske zaštite olakšava pristup radnom stolu sa svih strana stroja.
SAVRŠENO BUŠENJE: 
RO.AX VRETENO 
Nema zazora tijekom obrade s novom RO.AX tehnologijom (tehnologija rotoaksijalnog vretena), najučinkovitijim vretenom na tržištu sa brzinama rotacije do 8000 o/min. Čvrstost glava za bušenje dokazana je smanjenim troškovima održavanja: pet puta manjim od onih koje nameću većina drugih proizvođača strojeva.
DIZAJN ZA UČINKOVITOST I UŠTEDU: “H.E.” (Visoka učinkovitost) RADNI STOL 
Čvrst i praktičan radni stol, otporan na vrijeme zahvaljujući laminatnoj aluminijskoj strukturi. 
Jednostavno i brzo podešavanje s magnetskim sustavom zaključavanja vakuuma: za nekoliko sekundi vakuum se aktivira samo u području pozicioniranja komada koji se obrađuje.
UKUPNO ODSUSTVO VIBRACIJA: 
MOBILNA GANTRY STRUKTURA 
Učinkovitost bez usporedbe s pokretnom portalnom strukturom koja omogućuje velike brzine obrade, a istovremeno jamči najbolju kvalitetu krajnjih proizvoda.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media