Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
OMAL HBD 1300 OF 
HBD 1300 1H je CNC stroj otvorene strukture za bušenje, lijepljenje i umetanje tipli s radnim poljem od 1300 mm. Središnje i bočne ograde mogu se indeksirati kako bi se obradili komadi duljine do 8’ u dva ciklusa. Ima vrijeme ciklusa od otprilike JEDNU sekundu za svaki provrt, umetanje ljepila i tiple kada su rupe s međurazmakom od 32 mm. Sustav revolvera OMAL “SURE SHOT” jamči da je tipl umetnut svaki put!
Prednosti
Laserski sustav OMAL: Parametarski laser može automatski izmjeriti dio, popuniti popis za širinu dijela i izračunati sve lokacije za tiple. S opcijom Auto-start Sensor, HBD može pokretati dijelove u bilo kojem slijedu bez pozivanja programa i stroj osjeća ploču, stoga nema potrebe pritiskati gumb za pokretanje.
OMAL Sure Shot sustav: Revolver za umetanje tipla drži tiplu dok je druga tipla umetnuta. Pomoću optičkog senzora, stroj provjerava prisutnost sljedećeg tipla kako bi spriječio promašaj uvlačenja. Sa sustavom za pričvršćivanje pištolja za ljepilo, ljepilo se ubacuje samo milisekundu prije umetanja tipla. Provjerava se da li se pomiče igla za ljepilo natrag preko induktivnog senzora na stražnjoj strani tijela pištolja za ljepilo. OMAL “SURE SHOT” sustav jamči ljepilo i svaki put se sa sigurnošću ubaci tipla!
Velike robusne stezaljke: Šest stezaljki standardno je na stroju tako da operater ne mora podešavati stezaljke za bilo koju veličinu obradka. S 2,75 in x 5,635 in, ~15,5 sqin površine stezanja i dvostrukim klipovima za aktiviranje za pravilno držanje za dijelove debljine od 1/4" do 1,75". Dvostruke stezaljke će držati ploče okomito ili vodoravno za obradu rubova ili lica na HBD 1300 i 1550.  
Koncept otvorene strukture: Odabir zone utovara (lijevo, lijevo u sredini, desno u sredini ili desno) izvodi CNC i automatski, na temelju veličine ako se koristi bar kod čitač. Središnje i bočne reference su isključene na radnom stolu 1300 (51”). To znači da možete obraditi panel do 8’ koristeći alternativno referenciranje na 1300 ili 10’ pomoću okvira 1550!  
Tehnički podaci