Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
balestrini power
balestrini power je nova serija SCM obradnih centara koju karakteriziraju smanjene ukupne dimenzije i osiguravaju snagu, fleksibilnost i produktivnost, kao odgovor na potrebe proizvođača unutarnjeg i vanjskog namještaja. Kompaktna struktura poboljšava pristup radnim stolovima tijekom postavljanja za promjenu obrade. Različiti modeli razlikuju se po dimenzijama portala, što omogućuje obradu čak i voluminoznih radnih komada.
Prednosti
VELIKA BRZINA OBRADE 
Uz 5-osne revolverske obradne glave, svi potrebni alati su uvijek dostupni. To jamči neusporedivu brzinu obrade. 
Alternativno, moguće je opremiti stroj s jednom vretenom obradne glave PX5, idealnom za složene operacije i tešku obradu.
SIGURNOST I ERGONOMIJA 
Nove zaštite s horizontalnim kliznim vratima savršeno zadovoljavaju sigurnosne i ergonomske potrebe tijekom svih faza obrade. Za kupca koji želi smanjiti ukupne dimenzije stroja, a pritom imati potpunu sigurnost, dostupne su zaštite s vertikalnim kliznim vratima.
POJEDNOSTAVLJENO 5-OSNO PROGRAMIRANJE 
Novi 5-osni Smart Pro CAD/CAM softver omogućuje generiranje radnih komada i operacija, automatsku optimizaciju i simulaciju u jednom radnom okruženju, uvelike smanjujući vrijeme programiranja.
MODULARNOST RADNOG STOLA 
Radni stol sa gredama dizajniran je tako da ima maksimalnu modularnost prema potrebama proizvodnje. Uređaji za stezanje radnog komada savršeno su prikladni za obradu komada bilo kojeg oblika. Aluminijski višenamjenski radni stol omogućuje optimalno stezanje dijelova, pomoću držača ili namjenskih uređaja (sisaljke i stezaljke).
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media