Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
balestrini twister
balestrini twister je serija SCM obradnih centara dizajniranih posebno za proizvođače noga za stolice i stolove, te općenito elemenata od punog drva. Kompaktne dimenzije ne ne ograničavaju performanse i olakšavaju korištenje radnih stolova tijekom postavljanja za izmjenu strojne obrade. Modeli se razlikuju po veličini portala, što omogućuje obradu i vrlo velikih radnih komada.
Prednosti
VELIKA BRZINA OBRADE 
Glavne križne jedinice za obradu s 4 uvijek dostupna alata učinkovito su rješenje za operacije glodanja, urezivanja općenito i urezivanja na uzdužnim komadima, koji ne zahtijevaju automatsku promjenu alata.
POLUAUTOMATSKI UKVAR/ISVAR 
Kod dodavača obradka za jednostruki ili dvostruki radni stol, operater se mora samo pobrinuti za utovar komada, dok dodavač omogućuje postavljanje referentne obradne točke.
POJEDNOSTAVLJENO 5-OSNO PROGRAMIRANJE 
Novi 5-osni Smart Pro CAD/CAM softver omogućuje generiranje radnih komada i operacija, automatsku optimizaciju i simulaciju u jednom radnom okruženju, uvelike smanjujući vrijeme programiranja.
MODULARNOST RADNOG STOLA 
Radni stol sa gredama dizajniran je tako da ima maksimalnu modularnost prema potrebama proizvodnje. Uređaji za stezanje radnog komada savršeno su prikladni za obradu komada bilo kojeg oblika. Radni stol sa gredama savršeno je rješenje za proizvođače uzdužnih dijelova, kao što su noge stolica i stolova.
Tehnički podaci