Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
area xl
area xl je 5-osni CNC obradni centar, s pokretnom portalnom strukturom, za industrijsku proizvodnju CLT panela velikog formata za zidne, stropne i krovne elemente. Omogućuje potpuno automatsko rukovanje i obradu elemenata do 400 mm debljine i 3600 mm širine.
Prednosti
TEHNOLOGIJA BEZ OGRANIČENJA 
Nova 6-osna simetrična obradna glava dizajnirana je za izvođenje svih operacija obrade potrebne za izradu konstrukcijskih greda, zidnih panela i izolacijskih ploča s maksimalnom brzinom i vrhunskom kvalitetom. Njegova savršena simetrija omogućuje obradu oba kraja svakog elementa u uvjetima minimalnog prevjesa.
MEHANIKA BEZ PREMCA 
Čvrsta struktura obradnog centra osigurava optimalnu apsorpciju naprezanja koja proizlaze iz obrade elemenata, jamčeći visoku konstantnu preciznost tijekom vremena. Baza stroja je pričvršćena izravno na tlo, bez potrebe za građevinskim radovima, a povećava stabilnost i performanse stroja.
UČINKOVITO ČIŠĆENJE 
Vrhunska tehnička rješenja također i za kontaminaciju prašinom i za upravljanje otpadom od strojne obrade. Prisutnost kućišta s automatskim zatvaranjem, u kombinaciji s učinkovitošću sustava uklanjanja, omogućuje fizičko odvajanje radnog područja od vanjskog okruženja, eliminirajući zastoje stroja zbog sanacije radnog okruženja.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media