Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
oikos x
oikos x je novi SCM obradni centar dizajniran posebno za drvnu građevinsku industriju, simbol savršene kombinacije točnosti i produktivnosti.
Prednosti
TEHNOLOGIJA BEZ OGRANIČENJA 
Nova 6-osna simetrična obradna glava dizajnirana je za izvođenje svih operacija obrade potrebnih za izradu konstrukcijskih greda, zidnih panela i izolacijskih ploča s maksimalnom brzinom i vrhunskom kvalitetom. Njegova savršena simetrija omogućuje obradu oba kraja svakog elementa u uvjetima minimalnog prevjesa.
MEHANIKA BEZ PREMCA 
Čvrsta struktura obradnog centra osigurava optimalnu apsorpciju naprezanja koja proizlaze iz obrade elemenata, jamčeći visoku konstantnu preciznost tijekom vremena. Baza stroja je pričvršćena izravno na tlo, bez potrebe za građevinskim radovima, a povećava stabilnost i performanse stroja.
UČINKOVITO ČIŠĆENJE 
Vrhunska tehnička rješenja također i za kontaminaciju prašinom i za upravljanje otpadom od strojne obrade. Prisutnost kućišta s automatskim zatvaranjem, u kombinaciji s učinkovitošću sustava uklanjanja, omogućuje fizičko odvajanje radnog područja od vanjskog okruženja, eliminirajući zastoje stroja zbog sanacije radnog okruženja.
JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE 
Maestro beam&wall je softver koji je dizajnirao i razvio SCM, a čini programiranje i korištenje stroja jednostavnim i intuitivnim, kompatibilnim s najčešćim CAD programima za dizajn koji se koriste u sektoru. S Maestro beam&wall lako je upravljati složenim projektima razvijenima s nesting obradama za izgradnju modularnih struktura.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media