Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
oikos xl
oikos xl je novi 6-osni CNC obradni centar za proizvodnju lameliranih greda i stupova velikih formata. Omogućuje automatsko upravljanje i obradu elemenata težine do 4000 kg i debljine do 500 mm.  
Prednosti
ČVRSTA KONSTRUKCIJA 
Idealno rješenje za grede, stupove i CLT modularne ploče velikih dimenzija. Čvrsta struktura cnc obradnog centra, prikladnih dimenzija, omogućuje podupiranje i obradu elemenata presjeka do 1.250x500 mm i težine do 4.000 kg.
JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA 
Maksimalna učinkovitost proizvodnje zahvaljujući 6-osnoj jedinici za obradu koja omogućuje obradu na svim stranama radnog komada u jednom pozicioniranju. Zahtjevni i teški zahvati i kapacitet uklanjanja materijala moguće je čak i na vrlo tvrdom drvu, zahvaljujući elektrovretenu od 24 kW.
SAVRŠENE POVRŠINE 
Nema opasnosti od oštećenja površina obrađenog elementa, zahvaljujući posebnim uređajima koji sprječavaju njegovo trljanje o druge mehaničke dijelove.
JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE 
Maestro beam&wall je softver koji je dizajnirao i razvio SCM koji uvozi BTL datoteke izvezene iz najčešćih CAD programa za dizajn koji se koriste u sektoru i automatski ih transformira u programe za pokretanje na stroju. Omogućuje zatim povezivanje potrebnih alata i putanja alata s geometrijama dolazne datoteke.
Tehnički podaci