Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
gabbiani a2
Kutna pila gabbiani a2 dizajnirana je za jednostavnu i automatiziranu proizvodnju, koja zadovoljava potrebe i malih i srednjih tvrtki. Širok raspon integriranih rješenja s automatskim utovarom/istovarom omogućuje postizanje velikih kapaciteta proizvodnje, s obzirom na čišćenje stroja i radnog okruženja. Rješenje je također prikladno za utovar tankih materijala i osjetljivih površina. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini gabbiani a2 može se ugraditi u male proizvodne prostore, a da pritom udovoljava visokom broj narudžbi u optimalnom vremenu. Detaljna dnevna izvješća o proizvodnji omogućuju učinkovito i kontinuirano praćenje statusa proizvodnje horizontalnog raskrajača.
Prednosti
KVALITETA REZANJA I GOTOVIH PROIZVODA 
Maksimalni rezultat zahvaljujući savršenoj stabilnosti i čvrstoći podnožja stroja u kombinaciji s kliznim vagonom bez vibracija vibracija.
PRIZMATIČNE VODILICE S RECIRKULIRAJUĆIM KUGLICAMA: max. SAW SET 
Maksimalna konfiguracija zadovoljava sve potrebe radnih procesa i podešavanja alata. Uređaj "SAW-SET" za nekoliko sekundi izvodi brzo i precizno podešavanje alata zahvaljujući elektroničkom podešavanju koje omogućuje jednostavnu upotrebu stroja i povećanje produktivnosti uz minimalno trenje. Povećani kapacitet produktivnosti i velika brzina, postiže se tijekom dovodnog i povratnog hoda (do 170 m/min). Centralno podmazivanje, elektronski kontrolirano, jamči održavanje bez gubitka vremena.
SUSTAV BEZ PRAŠINE 
Maksimalno čišćenje stroja zahvaljujući automatskom sustavu zavjesa za kontrolu prašine po sekcijama koje interveniraju na svakom rezu kako bi zadržale piljevinu i jamčile njihovu potpunu evakuaciju.
FLEXCUT 1 / D 
Visoka učinkovitost zbog korištenja 2 gurača s potpuno neovisnim hodom. Drastično smanjenje vremena ciklusa obrade zbog istodobne obrade nekoliko obradaka s različitim rezovima. Ekstremna fleksibilnost postignuta je jer je mobilna jedinica opremljena s dva hvatača, od kojih se jedan može isključiti, čime se jamči široka varijabilnost širina koje se mogu uhvatiti.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media