Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
gabbiani g 3
Inovativni visokoučinkoviti horizontalni raskrajači s pritisnom gredom, visokom kvalitetom reza i radnim brzinama kako bi se zadovoljile potrebe u proizvodnji namještaja. Idealno je rješenje za tvrtke koje zahtijevaju obradu srednje velikih serija. gabbiani g 3 nudi obradna rješenja koja će zadovoljiti svaki pojedinačni zahtjev kupca.
Prednosti
HI-TRONIC UREĐAJ: visoka tehnologija na vagonu s pilom. 
Standardi vrlo visoke kvalitete reza zajedno s velikom brzinom i preciznošću i s potpunom elektroničkom kontrolom listova.
FLEXCUT 1/D: više rezova u manje vremena. 
Visoka učinkovitost zbog korištenja 2 gurača s potpuno neovisnim hodom. 
Drastično smanjenje vremena ciklusa obrade zbog istodobne obrade nekoliko obradaka s različitim rezovima. 
Ekstremna fleksibilnost postignuta je jer je mobilna jedinica opremljena s dva hvatača, od kojih se jedan može isključiti, čime se jamči široka varijabilnost širina koje se mogu uhvatiti.
PRIZMATIČNE VODILICE S RECIRKULACIONIM KUGLICAMA: maksimalna linearnost i minimalno trenje. 
Povećani kapacitet produktivnosti uz velike brzine, koje se mogu postići i tijekom naprednog i povratnog hoda (do 170 m/min). Centralizirano podmazivanje, provjereno kontrolom, jamči automatsko održavanje.
PRITISNA GREDA: maksimalna linearnost i dugotrajna preciznost. 
Mali vremenski ciklusi s velikim brzinama u povratnog hoda (do 135 m/min). Centralizirani i automatizirani sustav podmazivanja kojim upravlja PC (video nadzor) osigurava automatsko održavanje.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media