Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
gabbiani pt
Idealno za obrtnike, male i srednje velike tvrtke kojima je potreban brz i jednostavan tijek rada. Horizontalni raskrajač s upravljačkim sustavom PC/PLC dizajniran je za rezanje ploča od punog drva ili paketa drvnih ploča (iverice, MDF ploče, višeslojne ploče, šperploče i vlaknaste ploče).
Prednosti
Vagon s pilama s neovisnim podizanjem listova. 
Neophodan alat za obradu postforming ploča kako bi se optimiziralo vrijeme obradnog ciklusa i poboljšala kvaliteta rezanja.
FLEXCUT jedinica: neusporediva fleksibilnost i produktivnost. 
Povećanje produktivnosti do 30% i ušteda prostora do 20% zahvaljujući istovremenom izvođenju uzdužnih i poprečnih rezova.
Platforma za utovar: kada čvrstoća i preciznost čine razliku. Sustav za podizanje, koji radi na 4 velika trapezna vijka, kao i za maksimiziranje nosivosti bilo kojeg materijala i formata, uvijek osigurava paralelno podizanje paketa panela izbjegavajući zastoje i postizanje maksimalne produktivnosti.
Meastro active cut: jednostavan i moćan softver za programiranje i izradu svih vrsta panela. Intuitivno, pouzdano i prilagodljivo sučelje ovisno o potrebama kupaca. Skladište materijala: izrada skladišta ploča s integriranom dvosmjernom vezom sa Maestro Watch. Skladište ostataka: automatsko obnavljanje zaliha ostataka koje će biti prikazane zajedno sa zalihama materijala. .
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media