Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
gabbiani st
Idealno za tvrtku kojoj je potreban brz i jednostavan tijek rada. Horizontalni raskrajač s upravljačkim sustavom PC/PLC dizajniran je za rezanje ploča od punog drva ili paketa drvnih ploča (iverice, MDF ploče, višeslojne ploče, šperploče i vlaknaste ploče).
Prednosti
Odabir stola sa zračnim mlazom: bitan alat. Mogućnost uključivanja/isključivanja uređaja za stvaranje zračnog mlaza na svakom radnom stolu putem neovisnih motora, osiguravajući optimalno klizanje panela samo tamo gdje je to potrebno te izbjegavanje slučajnih padova izrezanih ploča privremeno pohranjenih na stolovima.
SAW-SET: izmjena alata nikada nije bila tako jednostavna. 
U nekoliko sekundi uređaj "SAW-SET" vrši brzo i precizno podešavanje alata zahvaljujući elektroničkom podešavanju, omogućujući intuitivno korištenje stroja i povećanje produktivnosti.
Platforma za utovar: kada čvrstoća i preciznost čine razliku. Sustav za podizanje, koji radi na 4 velika trapezna vijka, kao i za maksimiziranje nosivosti bilo kojeg materijala i formata, uvijek osigurava paralelno podizanje paketa panela izbjegavajući zastoje i postizanje maksimalne produktivnosti.
Meastro active cut: jednostavan i moćan softver za programiranje i izradu svih vrsta panela. Intuitivno, pouzdano i prilagodljivo sučelje ovisno o potrebama kupaca. Skladište materijala: izrada skladišta ploča s integriranom dvosmjernom vezom sa Maestro Watch. Skladište ostataka: automatsko obnavljanje zaliha ostataka koje će biti prikazane zajedno sa zalihama materijala. .
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media