Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax c 26g
Univerzalni kombinirani stroj minimax kvalitete, po najpovoljnijoj cijeni, idealan je za zahtjevne hobiste i obrtničke radionice za obradu drva.
Prednosti
Posebnosti svih naših kombiniranih strojeva za obradu drva su: 
JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA 
Sustav površinskog otvaranja radnog stola prema unutrašnjosti stroja jamči izvrsnu ergonomiju. Svi kombinirani strojevi za obradu drva opremljeni su eloksiranim ekstrudiranim vodilicama s potporom i brzim zaključavanjem te učinkovitim transportnim sustavom. Ove značajke čine ove strojeve jednostavnim za korištenje u bilo kojoj vrsti strojne obrade. 
FLEKSIBILNOST 
Maksimalna fleksibilnost pri korištenju glodalice, s jedinicom vretena za glodanje opremljenom različitim brzinama. Strojevi su opremljeni napom vretena s mikrometričkim podešavanjem, vrlo korisnim za profiliranje. Operacije šlicanja (opcija) su laki spremnik za aluminijski vagon i namjenska brzina 
PRECIZNOST 
Nagibna pila, s kliznim nosačem od anodiziranog aluminija za bolju preciznost rezanja samo su dio standardne opreme minimax kombiniranih strojeva za obradu drva. Podizanje i naginjanje jedinice s praktičnim ručnim kotačima jamče jednostavno podešavanje među različitim obradama. 
SIGURNOST 
Bogati CE sigurnosni uređaji, poput zaštite osovine za izvođenje operacija oblikovanja i rada na zakrivljenim profilima. Obrada na blanjalici je vrlo jednostavna zahvaljujući velikim dimenzioniranim radnim stolovima 
Otkrijte "Xylent" reznu glavu, dostupnu za ovaj stroj
Fleksibilnost 
Maksimalna fleksibilnost u korištenju alata glodalice s 2 brzine (5000/7500 o/min). Strojevi imaju ogradu s mikrometrijskom prilagodbom, što je osobito korisno pri poslovima profiliranja. Šlicanje je također jednostavno zahvaljujući aluminijskom kliznom stolu, pravoj postavci brzine i posebnoj zaštitnoj haubi (opcija).
Praktičan i ergonomski 
Kako bi stroj bio kompaktan i omogućio lakšu obradu, stol za ravnanje otvara se prema unutrašnjoj strani stroja. Zahvaljujući učinkovitom transportnom sustavu, jedinica za debljanje može obraditi drvo debljine do 200 mm.
Preciznost rezanja 
Jedinica s nagibnom pilom promjera od 250 mm i maksimalnom projekcijom oštrice iznad stola pri 90° od 80 mm. Jedinica pile se može podići i nagnuti pomoću prikladnih ručnih kotača. Klizni stol od anodiziranog aluminija, s hodom od 1200 mm, klizi uz list, čime se osigurava bolja preciznost rezanja
CE sigurnost 
Genius strojevi imaju bogatu opremu CE sigurnosti koja je standardno dostupna, kao što je zaštita vretena za izvođenje strojne obrade zakrivljenih i oblikovanih profila.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media