Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
class s 630 - class s 520
Najbolje rješenje za svaku primjenu. Jednostavan i precizan, praktičan dizajn, širi raspon primjene. Otkrijte "Xylent" reznu glavu, dostupnu za ovaj stroj.
Prednosti
Jedan stroj za svaki zahtjev sa izmjenjivim valjcima. Brza i jednostavna izmjena valjaka koja operateru omogućuje konfiguraciju funkcije pogona stroja u slučaju posebnih zahtjeva kao što je minimalno uklanjanje finog drva i/ili serije gdje se obrađuje više komada različitih debljina.
Valjci za transport: savršena završna obrada. Zaustavljanje radnog komada i pojava ureza na njegovoj površini eliminiranoi su zbog sustava pomicanja na sva tri valjka koji se mogu vertikalno regulirati.
Najbolja obrada i učinkovitost uvlačenja bilo kojeg materijala u svim radnim uvjetima zahvaljujući pneumatskom podešavanju. Jedinstvena sposobnost različitog postavljanja pritiska na ulazne i izlazne valjke, omogućuje promjenu pritiska koji se vrši na radni komad u bilo kojem trenutku.
Čvrsta struktura s preciznošću pri pomicanju radnog stola 
4 vijka velikog promjera u kombinaciji s 2 bočne linearne vodilice osiguravaju stabilnost radnog stola eliminirajući potrebu stezanja u položaju. Integrirana zaštita jamči visoku preciznost i pouzdanost tijekom vremena.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media