Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax cu 300c
Univerzalni kombinirani stroj minimax kvalitete, po najpovoljnijoj cijeni, idealan je za zahtjevne hobiste i obrtničke radionice za obradu drva.
Prednosti
Posebnosti svih naših kombiniranih strojeva za obradu drva su: 
JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA 
Sustav površinskog otvaranja radnog stola prema unutrašnjosti stroja jamči izvrsnu ergonomiju. Svi kombinirani strojevi za obradu drva opremljeni su eloksiranim ekstrudiranim vodilicama s potporom i brzim zaključavanjem te učinkovitim transportnim sustavom. Ove značajke čine ove strojeve jednostavnim za korištenje u bilo kojoj vrsti strojne obrade. 
FLEKSIBILNOST 
Maksimalna fleksibilnost pri korištenju glodalice, s jedinicom vretena za glodanje opremljenom različitim brzinama. Strojevi su opremljeni napom vretena s mikrometričkim podešavanjem, vrlo korisnim za profiliranje. Operacije šlicanja (opcija) su laki spremnik za aluminijski vagon i namjenska brzina 
PRECIZNOST 
Nagibna pila, s kliznim nosačem od anodiziranog aluminija za bolju preciznost rezanja samo su dio standardne opreme minimax kombiniranih strojeva za obradu drva. Podizanje i naginjanje jedinice s praktičnim ručnim kotačima jamče jednostavno podešavanje među različitim obradama. 
SIGURNOST 
Bogati CE sigurnosni uređaji, poput zaštite osovine za izvođenje operacija oblikovanja i rada na zakrivljenim profilima. Obrada na blanjalici je vrlo jednostavna zahvaljujući velikim dimenzioniranim radnim stolovima 
Otkrijte "Xylent" reznu glavu, dostupnu za ovaj stroj
Profesionalni i vrlo čvrsti 
Jedinica ima strukturu od lijevanog željeza. Zatvorena je "čašicom" od lijevanog željeza kako bi zaštitila mehaničke komponente unutar stroja od piljevine, strugotina i prljavštine. Precizna i sigurna obrada s ogradom vretena koja ima mikrometrijsko podešavanje te vertikalne i horizontalne pritiskivače.
Optimalno blanjanje 
Jedinica blanjalice u standardnoj izvedbi ima glavu s noževima promjera 72 mm s 3 noža (opcijski može biti u „Tersa“ verziji s brzosteznim i autopodesivim noževima). Za besprijekornu završnu obradu, pritisak transportnih valjaka može se podesiti prema vrsti drva koji se obrađuje. Ulazni valjak ima helikoidni profil koji jamči čvrst i konstantan pomak radnog komada, dok izlazni valjak od pjeskarenog čelika održava savršenu završnu obradu.
Izvedba bez ograničenja 
Nevjerojatno rezanje i vrlo debelog punog drva i ploča, čak i onih furniranih, zahvaljujući novoj jedinici pile s oštricom maksimalnog promjera 315 mm koja omogućuje visinu rezanja od 100 mm s ugrađenim predrezačem.
Iznimna pristupačnost 
Ugodnije debljanje: tijekom prijelaza s ravnanja na debljanje radni stolovi se otvaraju prema unutarnjoj strani stroja, pod kutom od 90°, i to istovremeno. Radni komadi s maksimalnom visinom od 230 mm mogu se obraditi na debljači. Novi dizajn odsisnog priključka, koji štiti glavu s noževima, posebno je namijenjen daljnjem povećanju sigurnosti i učinkovitosti sustava.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media