Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax cu 410es
Univerzalni kombinirani stroj minimax kvalitete, po najpovoljnijoj cijeni, idealan je za zahtjevne hobiste i obrtničke radionice za obradu drva.
Prednosti
Posebnosti svih naših kombiniranih strojeva za obradu drva su: 
JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA 
Sustav površinskog otvaranja radnog stola prema unutrašnjosti stroja jamči izvrsnu ergonomiju. Svi kombinirani strojevi za obradu drva opremljeni su eloksiranim ekstrudiranim vodilicama s potporom i brzim zaključavanjem te učinkovitim transportnim sustavom. Ove značajke čine ove strojeve jednostavnim za korištenje u bilo kojoj vrsti strojne obrade. 
FLEKSIBILNOST 
Maksimalna fleksibilnost pri korištenju glodalice, s jedinicom vretena za glodanje opremljenom različitim brzinama. Strojevi su opremljeni napom vretena s mikrometričkim podešavanjem, vrlo korisnim za profiliranje. Operacije šlicanja (opcija) su laki spremnik za aluminijski vagon i namjenska brzina 
PRECIZNOST 
Nagibna pila, s kliznim nosačem od anodiziranog aluminija za bolju preciznost rezanja samo su dio standardne opreme minimax kombiniranih strojeva za obradu drva. Podizanje i naginjanje jedinice s praktičnim ručnim kotačima jamče jednostavno podešavanje među različitim obradama. 
SIGURNOST 
Bogati CE sigurnosni uređaji, poput zaštite osovine za izvođenje operacija oblikovanja i rada na zakrivljenim profilima. Obrada na blanjalici je vrlo jednostavna zahvaljujući velikim dimenzioniranim radnim stolovima 
Otkrijte "Xylent" reznu glavu, dostupnu za ovaj stroj
Nenadmašno oblikovanje 
Maksimalna stabilnost i krutost u svim radnim uvjetima, zahvaljujući velikom nosivom stupu frezera izrađenom u potpunosti od lijevanog željeza. 4 standardne brzine idealne su za bilo koju vrstu strojne obrade, od profiliranja do glodanja i šlicanja, s mogućnošću postavljanja alata do 320 mm promjera (300 mm bez CE).
Savršena obrada 
Optimalno blanjanje uz minimalan napor zahvaljujući osovini s noževima promjera 95 mm i 4 noža. Za besprijekornu završnu obradu, pritisak transportnih valjaka može se podesiti prema vrsti drva koji se obrađuje. Ulazni valjak ima helikoidni profil koji jamči čvrst i konstantan pomak radnog komada, dok izlazni valjak od pjeskarenog čelika održava savršenu završnu obradu nakon obrade.
Jedinstven u svijetu u svojoj kategoriji! Jedinica pile od lijevanog željeza s krutom strukturom može primiti oštricu od max. promjera 400 mm (za si 400es i Nova si 40) s montiranim predrezačem, osigurava savršeno i lako rezanje furnirskih ploča i debelog masivnog drva. List pile koristi 100% snagu motora, zahvaljujući neovisnom motoru predrezača u standardu. Uporišta rotacije jedinice pile imaju promjer 120 mm i stoje na postojanim polumjesečnim osloncima koji je odvajaju od baze: kruto pouzdano rješenje.
Stabilnost tijekom vremena 
Udobno i precizno blanjanje. Serija Elite S usvaja ergonomska rješenja kao što su stolovi za površinsku obradu od 2200 mm, od rebrasto lijevanog željeza, s istovremenim otvaranjem prema unutrašnjosti stroja pod kutom od 90°. Za maksimalnu dugotrajnu stabilnost stol za debljanje od lijevanog željeza podiže se na 4 vretena s trapezoidnim navojima zaštićenim od prašine.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media