Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax fs 30c
Blanja debljača za D.I.Y. drvoprerađivače i obrtnike. Nagrađivana kao "ukupno najbolja" u svojoj kategoriji, ovaj stroj nudi vrhunsku snagu i preciznost u kompaktnoj veličini za svaku trgovinu. S dugim stolovima i čvrstom ogradom, ovaj stroj je kvalitetan proizvod, proizveden u Italiji, po povoljnoj cijeni. Saznajte zašto bi jedna od naših najprodavanijih jedinica mogla biti savršena za vas.
Prednosti
Apsolutna čvrstoća 
Vrlo visoka čvrstoća ograde od ekstrudiranog aluminija dužine 1670 mm.
Spiralni rezač „Xylent“ s 3 serije noževa 
3 spiralna noža daju iznimnu završnu obradu. Smanjena buka tijekom obrade osigurava ugodnije radno okruženje. Također poboljšava usisavanje prašine zbog stvaranja vrlo malih strugotina. Svaki rezač ima 4 oštrice koje se mogu rotirati u položaj za rezanje kada se istroše. Stoga se produžava vijek trajanja prije kompletne izmjene oštrica.
Optimalno blanjanje 
Jedinica blanjalice u standardnoj izvedbi ima glavu s noževima promjera 72 mm s 3 noža (opcijski može biti u „Tersa“ verziji s brzosteznim i autopodesivim noževima). Za besprijekornu završnu obradu, pritisak transportnih valjaka može se podesiti prema vrsti drva koji se obrađuje. Ulazni valjak ima helikoidni profil koji jamči čvrst i konstantan pomak radnog komada, dok izlazni valjak od pjeskarenog čelika održava savršenu završnu obradu.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media