Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax fs 41c
Snažna i jednostavna blanja debljača za D.I.Y. drvoprerađivačke i obrtničke radionice. Ovaj 16” kombinirani stroj nudi snagu i preciznost u kompaktnoj veličini za svaku trgovinu. S dugim stolovima i čvrstom ogradom, ovaj stroj je kvalitetan proizvod, proizveden u Italiji, po povoljnoj cijeni. Otkrijte "Xylent" reznu glavu, dostupnu za ovaj stroj.
Prednosti
Apsolutna čvrstoća
Vrlo visoka čvrstoća ograde od ekstrudiranog aluminija dužine 1670 mm.
Spiralni rezač „Xylent“ s 3 serije noževa 
3 spiralna noža daju iznimnu završnu obradu. Smanjena buka tijekom obrade osigurava ugodnije radno okruženje. Također poboljšava usisavanje prašine zbog stvaranja vrlo malih strugotina. Svaki rezač ima 4 oštrice koje se mogu rotirati u položaj za rezanje kada se istroše. Stoga se produžava vijek trajanja prije kompletne izmjene oštrica.
Optimalno blanjanje 
Jedinica blanjalice u standardnoj izvedbi ima glavu s noževima promjera 72 mm s 3 noža (opcijski može biti u „Tersa“ verziji s brzosteznim i autopodesivim noževima). Za besprijekornu završnu obradu, pritisak transportnih valjaka može se podesiti prema vrsti drva koji se obrađuje. Ulazni valjak ima helikoidni profil koji jamči čvrst i konstantan pomak radnog komada, dok izlazni valjak od pjeskarenog čelika održava savršenu završnu obradu.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media