Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax fs 41es
Ravnalica debljača, profesionalna, masivna i kompaktna, za visoko fleksibilnu proizvodnju; idealno za zahtjevne obrtnike i stolarije. Otkrijte "Xylent" reznu glavu, dostupnu za ovaj stroj.
Prednosti
Stabilnost tijekom vremena 
Za maksimalnu dugotrajnu stabilnost stola za debljanje od lijevanog željeza podiže se na 4 vretena s trapezoidnim navojima zaštićenima od prašine.
Visoka čvrstoća 
Visoka čvrsta ograda s glatkim pomicanjem zahvaljujući središnjem stezanju na okrugloj šipki.
Savršena obrada 
Optimalno blanjanje uz minimalan napor zahvaljujući osovini s noževima promjera 95 mm i 4 noža. Za besprijekornu završnu obradu, pritisak transportnih valjaka može se podesiti prema vrsti drva koji se obrađuje. Ulazni valjak ima helikoidni profil koji jamči čvrst i konstantan pomak radnog komada, dok izlazni valjak od pjeskarenog čelika održava savršenu završnu obradu nakon obrade.
Spiralni rezač „Xylent“ s 3 serije noževa 
3 spiralna noža daju iznimnu završnu obradu. Smanjena buka tijekom obrade osigurava ugodnije radno okruženje. Također poboljšava usisavanje prašine zbog stvaranja vrlo malih strugotina. Svaki rezač ima 4 oštrice koje se mogu rotirati u položaj za rezanje kada se istroše. Stoga se produžava vijek trajanja prije kompletne izmjene oštrica.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media