Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax lab 300p
Univerzalni kombinirani stroj minimax kvalitete, po najpovoljnijoj cijeni, idealan je za zahtjevne hobiste i obrtničke radionice za obradu drva.
Prednosti
Posebnosti svih naših kombiniranih strojeva za obradu drva su: 
JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA 
Sustav površinskog otvaranja radnog stola prema unutrašnjosti stroja jamči izvrsnu ergonomiju. Svi kombinirani strojevi za obradu drva opremljeni su eloksiranim ekstrudiranim vodilicama s potporom i brzim zaključavanjem te učinkovitim transportnim sustavom. Ove značajke čine ove strojeve jednostavnim za korištenje u bilo kojoj vrsti strojne obrade. 
FLEKSIBILNOST 
Maksimalna fleksibilnost pri korištenju glodalice, s jedinicom vretena za glodanje opremljenom različitim brzinama. Strojevi su opremljeni napom vretena s mikrometričkim podešavanjem, vrlo korisnim za profiliranje. Operacije šlicanja (opcija) su laki spremnik za aluminijski vagon i namjenska brzina 
PRECIZNOST 
Nagibna pila, s kliznim nosačem od anodiziranog aluminija za bolju preciznost rezanja samo su dio standardne opreme minimax kombiniranih strojeva za obradu drva. Podizanje i naginjanje jedinice s praktičnim ručnim kotačima jamče jednostavno podešavanje među različitim obradama. 
SIGURNOST 
Bogati CE sigurnosni uređaji, poput zaštite osovine za izvođenje operacija oblikovanja i rada na zakrivljenim profilima. Obrada na blanjalici je vrlo jednostavna zahvaljujući velikim dimenzioniranim radnim stolovima 
Otkrijte "Xylent" reznu glavu, dostupnu za ovaj stroj
Savršeno stabilan oslonac 
Lakše i preciznije rezanje moguće je zahvaljujući savršeno stabilnom osloncu, čak i kod velikih radnih komada. Klizni stolo je širine 270 mm.
Veća učinkovitost 
Ugodnije debljanje: tijekom prijelaza s ravnanja na debljanje radni stolovi se otvaraju prema unutarnjoj strani stroja, pod kutom od 90°, i to istovremeno. Radni komadi s maksimalnom visinom od 230 mm mogu se obraditi na debljači. Novi dizajn odsisnog priključka, koji štiti glavu s noževima, posebno je namijenjen daljnjem povećanju sigurnosti i učinkovitosti sustava.
Najbolje rezanje 
Nova jedinica pile s oštricom maksimalnog promjera 315 mm s ugrađenim pfredrezačem. Predrezač se može isporučiti na zahtjev i lako se može podesiti izvan stroja.
Vrhunska izvedba 
Jedinica glodanje ima vreteno s korisnom radnom duljinom od 100 mm. Alat s maksimalnim promjerom od 180 mm može se uvući ispod radnog stola. Za maksimalnu sigurnost stroja i povećanu fleksibilnost, standardno se isporučuje zaštitna kapa za krivolinijsko glodanje.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media