Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
me 35
Jednostavna upotreba s all inclusive opremom: me 35, kanterica, također s rubnim trakama od punog drva debljine do 5 mm, nudi najbolje performanse među kantericama iz ove razine. Značajke, zajedno s jednostavnošću korištenja, čine je savršenom kantericom za male drvoprerađivačke tvrtke i proizvođače namještaja. Dodatno je poboljšana u odnosu na svoju prethodnicu s novom jedinicom za rezanje i zaokruživanje krajeva. Ova nova jedinica omogućuje daljnju obradu, štedeći znatnu količinu vremena uz jednostavnost obrade. Ovo tehnološko rješenje jedinstveno je u svojoj kategoriji, gdje su takve operacije uobičajeno značajka skupljih i viših strojeva.
Prednosti
Dizajnirana za savršenu obradu 
Nova kombinirana jedinica za rezanje i zaokruživanje s čvrstom strukturom za jedinstvenu kvalitetnu obradu u svom tržišnom segmentu. Sada je postupak zaokruživanja dostupan za sve radionice.
Savršeno čišćenje rubova 
Ljepilo se brzo i ravnomjerno zagrijava grijačima. Automatsko snižavanje temperature ljepila nakon privremenog prekida proizvodnje tijekom korištenja stroja izbjegava izgaranje ljepila. Novi inovativni sustav samopodmazivanja posude za ljepilo, omogućuje opsežniju uporabu kanterice bez potrebe za podmazivanjem. Dva valjka ravnomjerno i učinkovito pritišću rubnu traku na rub ploče. Valjak za nanošenje ljepila s grijačem osigurava ravnomjerno nanošenje ljepila i uvijek na maksimalnoj radnoj temperaturi čak i na pločama maksimalne radne visine.
Briljanta ideja 
Opcijska jedinica omogućuje vam da napravite radijus na uglovima obrubljene ploče bez potrebe da operater u kasnijoj fazi mora dovršiti ručno: briljantna ideja za gotov proizvod visoke kvalitete.
Vrste profila 
Ovo su sve vrste profila koje je moguće obraditi ovim strojem.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media