Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
nova si 30
Kružna pila s nagibnim listom s profesionalnim performansama za kvalitetu bez kompromisa. Minimax si 315es se već dugi niz godina dokazao u američkim stolarijama. Ovaj stroj ima hod od punih 10’ i značajke koje se obično nalaze na mnogo skupljim strojevima, za samo djelić cijene. Ovaj stroj uključuje vrhunski Leeson motor američke proizvodnje za 1ph trgovine. Uvjerite se sami zašto je minimax si 315es posebna klasa. Vrhunske performanse: jedinica pile od lijevanog željeza s listom pile od 315 mm i predrezač s neovisnim motorom. Najbolja podrška u svim obradama zahvaljujući kliznom stolu širine 330 mm. Maksimalna preciznost i stabilnost s listovima koji se podižu uz pomoć sustava vodilica “lastin rep” i nagibom jedinice pile pomoću dva velika bočna klina.
Prednosti
Jedinstven u svijetu u svojoj kategoriji! Jedinica pile od lijevanog željeza s krutom strukturom može primiti oštricu od max. promjera 400 mm (za si 400es i Nova si 40) s montiranim predrezačem, osigurava savršeno i lako rezanje furnirskih ploča i debelog masivnog drva. List pile koristi 100% snagu motora, zahvaljujući neovisnom motoru predrezača u standardu. Uporišta rotacije jedinice pile imaju promjer 120 mm i stoje na postojanim polumjesečnim osloncima koji je odvajaju od baze: kruto pouzdano rješenje.
Rezanje bez premca 
Optimalna potpora i za veće komade, s kliznim stolom širine 360 mm. Iznimna preciznost i glatkoća: za pričvršćivanje vodilica ne koristi se ljepilo, jer debljina može utjecati na klizanje. Osiguravaju se postupkom aluminijskih zakivanja.
Neposredna kontrola 
Utovar ploče je jednostavan na velikom kvadratnom okviru s neaktivnim valjkom na kraju. Teleskopska kvadratna ograda s nagnutom metričkom ljestvicom i dva reverzibilna graničnika mogu se koristiti za kvadratne ploče dimenzija 3200 x 3200 mm i za kose rezove do 45° na obje strane okvira.
Uređaji visoke tehnologije 
Širok raspon visokotehnoloških uređaja koji vaš Elite S čine još snažnijim i personaliziranijim, poput tipki za pokretanje/zaustavljanje glavnog lista i predrezača integriranim u klizni vagon; vrlo korisno pri obradi velikih dijelova koji onemogućuju lak i siguran pristup glavnoj upravljačkoj ploči stroja.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media