Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
nova si 40
Kružna pila s nagibnim listom i profesionalnim performansama, za kvalitetu bez kompromisa.
Prednosti
Jedinstven u svijetu u svojoj kategoriji! Jedinica pile od lijevanog željeza s krutom strukturom može primiti oštricu od max. promjera 400 mm (za si 400es i Nova si 40) s montiranim predrezačem, osigurava savršeno i lako rezanje furnirskih ploča i debelog masivnog drva. List pile koristi 100% snagu motora, zahvaljujući neovisnom motoru predrezača u standardu. Uporišta rotacije jedinice pile imaju promjer 120 mm i stoje na postojanim polumjesečnim osloncima koji je odvajaju od baze: kruto pouzdano rješenje.
Rezanje bez premca 
Optimalna potpora i za veće komade, s kliznim stolom širine 360 mm. Iznimna preciznost i glatkoća: za pričvršćivanje vodilica ne koristi se ljepilo, jer debljina može utjecati na klizanje. Osiguravaju se postupkom aluminijskih zakivanja.
Neposredna kontrola 
Utovar ploče je jednostavan na velikom kvadratnom okviru s neaktivnim valjkom na kraju. Teleskopska kvadratna ograda s nagnutom metričkom ljestvicom i dva reverzibilna graničnika mogu se koristiti za kvadratne ploče dimenzija 3200 x 3200 mm i za kose rezove do 45° na obje strane okvira.
Uređaji visoke tehnologije 
Širok raspon visokotehnoloških uređaja koji vaš Elite S čine još snažnijim i personaliziranijim, poput tipki za pokretanje/zaustavljanje glavnog lista i predrezača integriranim u klizni vagon; vrlo korisno pri obradi velikih dijelova koji onemogućuju lak i siguran pristup glavnoj upravljačkoj ploči stroja.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media