Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
nova si x
Kružna pila s dvostrukim nagibom ±46°. Konačno dostupna svima. S programiranim pomakom lista pile dostupno u standardu. Omogućuje istovremenu upotrebu lista pile od 400 mm i predrezača od 160 mm za rezanje pod kutom od 90° i rezanje pod nagibom ±46°, jamčeći maksimalnu visinu rezanja na furniranim pločama i punom drvu.
Prednosti
Rezanje bez premca 
Klizni stol. Optimalna podrška i za veće komade, s novim kliznim stolom širine 360 mm. Iznimna preciznost i glatkoća: za pričvršćivanje vodilica ne koristi se ljepilo, jer debljina može utjecati na klizanje. Pričvršćuju se postupkom aluminijskih zakivanja.
Dvostruko nagibanje dostupno svakome 
Jedinica pile. Nova jedinica pile s čvrstom strukturom od lijevanog željeza koja može primiti oštricu promjera 400 mm s montiranim predrezačem. Osigurava savršeno i jednostavno rezanje furnirskih ploča i debelog masivnog drva s vrlo velikom debljinom kako pri 90° tako i nagnutim rezovima pod ±46°. List pile koristi 100% snagu motora, zahvaljujući neovisnom motoru predrezača u standardu.
READY: praktična prednost za automatsku kontrolu glavnih pozicija. Programiranje rada postaje jednostavno i učinkovito s elektroničkim upravljanjem s 4” LCD zaslonom u boji.
Ready 3 / Ready 3 UP 
Automatsko pozicioniranje paralelne ograde, iz kontrole "Ready" (3 osi). Programirano ili ručno pomicanje ograde s motoriziranim pogonom za maksimalnu svestranost. Osim toga, verzija Ready 3 UP ima kontrolu na mobilnoj upravljačkoj ploči.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media