Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
formula s 440p - s 540p - s 640p - s 740p - s 840p - s 940p
Svi strojevi u asortimanu formule su certificirani i jamčeni od strane SCM-a. 
PROFESIONALNA SERIJA 
Masivne, precizne, profesionalne tračne pile za ozbiljne drvoprerađivače i proizvodne radnje. S 440P je broj jedan po prodaji Formula tračnih pila u Sjevernoj Americi. Ovaj talijanski dizajniran i proizveden stroj smatra se tračnom pilom za najizbirljivije profesionalce i hobiste. Uz značajke inženjeringa i dizajna koje nema nigdje drugdje, lako je shvatiti zašto je ovo najprodavaniji stroj u našoj Formula liniji. Snažni jednofazni motori (4,8 KS), veliki balansirani kotači od lijevanog željeza za teške uvjete rada, robusne komponente od lijevanog željeza i čelika, najbolji u klasi kapacitet krivolinijskog piljenja i neusporedive sigurnosne značajke čine ovu pilu odabranom za tisuće! S 540P je veliki brat modela S440p. Za one koji traže jednofazno napajanje, ali s većim grlom i još većim kapacitetom krivolinijskog piljenja, ovo je stroj za vas. Uz sve značajke svog manjeg brata, ova tračna pila će ponovno pilati do 20” materijala. Želite napraviti vlastiti furnir? Samo daj! S 640P je zvijer profesionalne serije tračnih pila. Ova tračna pila dolazi u jednofaznoj ili trofaznoj izvedbi, ovisno o vašim električnim specifikacijama i proizvodnim potrebama. S jednofaznom snagom dobivate provjereni motor od 4,8 KS. Ako imate veću proizvodnju ili se prvenstveno bavite krivolinijskim piljenjem, možete si nabaviti 3-faznu verziju s nevjerojatnih 9 KS! S tako robusnom snagom možete jednostavno ponovno pilati trupce od 24” dok još uvijek imate mogućnost obavljanja finih zamršenih detalja i kontura.  
INDUSTRIJSKA SERIJA 
Tračne pile S 740P, S 840P i S 940P. Industrijska serija tračnih pila formula dolazi s još težim karakteristikama i većim motorima. Svi ovi strojevi su 3-fazni i namijenjeni su za teške primjene, a koriste se čak i u industriji naprednih materijala koji nisu od drva.
Prednosti
Sigurnost na prvom mjestu 
Potpuna sigurnosna obrada s teleskopskom zaštitom s rešetkom na oštrici.
Savršen rezultat rezanja osiguravaju gornje i donje visokoprecizne vodilice lista. Praktični strojevi pogodni su i za izvođenje ravnih i nagnutih rezova na drvu, plastici i aluminiju.
Masivnost i čvrstoća 
Vrlo masivni kotači od lijevanog željeza, kao i radni stol, rade na doživotno zatvorenim kugličnim ležajevima.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media