Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax sc 2c
Precizna, isplativa i kompaktna kružna pila s nagibnom oštricom za D.I.Y. drvoprerađivače i male stolarije. Sjajan korak u odnosu na standardnu pilu američkog stila. Kompaktna šasija, snažan motor od 3,4 KS i klizni stol od 5,5 inča. Poprečno će rezati standardni letvu 4x8 na kliznom vagonu ili je rasjeći po dužini, koristeći ogradu za paralelan rez. Kupci su na njih stavili komplete za mobilnost i koristili ih kao strojeve na gradilištu. Provjereni izvođač. Nevjerojatno rezanje i vrlo debelog punog drva i ploča, čak i onih furniranih, zahvaljujući novoj jedinici pile s oštricom maksimalnog promjera 315 mm i s ugrađenim predrezačem. Novi predrezač se lako može podesiti izvan stroja, isporučuje se na zahtjev. Lakše, preciznije rezanje: savršeno stabilan oslonac, čak i za velike izratke, jamči klizni stol širine 270 mm s kliznim sustavom čeličnih kuglica na kaljenim i kalibriranim čeličnim vodilicama. Savršeni paralelni rezovi zahvaljujući paralelnoj ogradi od anodiziranog aluminija s potporom, uređajem za brzo zaključavanje i mikrometrijskom prilagodbom. Naša NOVA početna klizna stolna pila, minimax sc 2c je provjereni dizajn utemeljen na dugogodišnjem iskustvu. Savršen je za kupce koji žele sa svoje prve pile preći na bolju. Zauzima malo prostora, ali je kapacitet velik.
Prednosti
Izvedba bez ograničenja 
Nevjerojatno rezanje i vrlo debelog masivnog drva i ploča, čak i onih furniranih, zahvaljujući novoj jedinici pile s oštricom maksimalnog promjera 315 mm koja omogućuje visinu rezanja od 100 mm s ugrađenim predrezačem.
Predrezač se može isporučiti na zahtjev i lako se može podesiti izvan stroja.
Ekskluzivan 
Lakše i preciznije rezanje moguće je zahvaljujući savršeno stabilnom osloncu koji je zajamčen, čak i za velike radne komade. Široki klizni stol i velika ograda kvadratnog okvira isporučuju se kao standard. To je preciznost vrhunske kvalitete uz glatko i tiho djelovanje sa samočistećim sustavom otpornim na prašinu i s dugotrajnom točnošću.
Stol 
Stol je izrađen od ekstrudiranog anodiziranog aluminija zatvorene strukture saća. Klizni stol radi na ekskluzivnom sustavu kliznih staza koji se sastoji od kalibriranih i kaljenih čeličnih vodilica F550 SX.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media