Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax sc 4e
Kružna pila s nagibnim listom za zahtjevne majstore i stolarije koje kombiniraju radnu točnost s jednostavnom upotrebom i uštedom. Odličan početni proizvodni stroj za male obrtnike ili ozbiljne hobiste. Povoljno, bez kompromisa u kvaliteti. Jedinica pile od punog lijevanog željeza s dvostrukim spojnicama i neovisno podesivim predrezačem. Isti kapacitet rezanja od 51" i mikropodesiva ograda za paralelan rez kao i kod svih ostalih Minimax kliznika. Dostupan s kliznim stolom od 5,5' ili 8,5'. To je naša broj 1 po prodaji klizna stolna pila. Savršen rezultat rezanja jamči jedinica pile koju čini moćna struktura od lijevanog željeza. Velika stabilnost obratka tijekom obrade s velikim kvadratnim okvirom, dimenzija 1100 x 650 mm. Prilagodba za svaki zahtjev upotrebe, s kliznim stolovima od anodiziranog aluminija s hodom od 1660, 2310, 2660, 3260 mm. Naša potpuno nova klizna stolna pila, serije Elite već se dugi niz godina dokazala u američkim stolarijama. Ovaj stroj ima hod punih 8,5' i značajke koje se inače nalaze na mnogo skupljim strojevima, za samo djelić cijene. Uvjerite se sami zašto SC4 Elitni stroj od 8,5 stopa je posebna klasa.
Prednosti
Stabilnost i krutost 
Nova jedinica pile izrađena je od teškog lijevanog željeza i čvrsto je poduprta ispod stola s dva bočna oslonca u obliku polumjeseca. Ova rješenja daju snagu i krutost, jamčeći savršene rezultate rezanja. Jedinica pile može biti opremljena, na zahtjev, predrezačem za savršeno rezanje čak i na furniranim pločama. Predrezač je opcija dostupna u dvije verzije: s remenskim prijenosom od glavnog motora i s neovisnim motorom od 0,75 KS (0,55 kW). Maksimalni dopušteni promjer za glavnu pilu je 315 mm s montiranim predrezačem.
Precizno i tiho 
Optimalna potpora i za veće komade, s kliznim stolom širine 360 mm. Iznimna preciznost i glatkoća: za pričvršćivanje vodilica ne koristi se ljepilo, jer debljina može utjecati na klizanje. Osiguravaju se postupkom aluminijskih zakivanja.
Veliki kvadratni okvir 
Utovar ploče je jednostavan na velikom kvadratnom okviru s neaktivnim valjkom na kraju. Teleskopska kvadratna ograda s dva reverzibilna graničnika može se koristiti za ploče dimenzija 3200 x 3200 mm i za kose rezove do 45° na obje strane okvira.
Uređaji visoke tehnologije 
Nosač ograde također može biti opremljen digitalnim očitavanjem i sa senzorom koji radi na magnetskoj vrpci.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media