Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax st 4e
Stroj za piljenje i glodanje za zahtjevne obrtnike i stolare koji traže fleksibilnost i završnu obradu „elitne“ kvalitete. Izvedba na razini proizvodnje. 8,5-inčni klizni stol, dvostruko viseća pila s nosačem od lijevanog željeza s predrezačem, vreteno glodanja s nagibom prema natrag za upotrebu s transporterom, digitalno-mehanička očitavanja i mnoge druge ključne značajke.
Prednosti
Precizno i tiho 
Optimalna potpora i za veće komade, s kliznim stolom širine 360 mm. Iznimna preciznost i glatkoća: za pričvršćivanje vodilica ne koristi se ljepilo, jer debljina može utjecati na klizanje. Osiguravaju se postupkom aluminijskih zakivanja.
Svestranost 
Maksimalna stabilnost i krutost u svim radnim uvjetima, zahvaljujući velikom nosivom stupu frezera izrađenom u potpunosti od lijevanog željeza. 4 standardne brzine idealne su za bilo koju vrstu strojne obrade, od profiliranja do glodanja i šlicanja, s mogućnošću postavljanja alata do 320 mm promjera.Vreteno je okruženo "čašicom" od lijevanog željeza za zaštitu unutarnjih mehaničkih komponenti od strugotina i piljevine.
Stabilnost i čvrstoća 
Nova jedinica pile izrađena je od teškog lijevanog željeza i čvrsto je poduprta ispod stola s dva bočna oslonca u obliku polumjeseca. Ova rješenja daju snagu i krutost, jamčeći savršene rezultate rezanja. Jedinica pile može biti opremljena, na zahtjev, predrezačem za savršeno rezanje čak i na furniranim pločama. Predrezač je opcija dostupna u dvije verzije: s remenskim prijenosom od glavnog motora i s neovisnim motorom od 0,75 KS (0,55 kW). Maksimalni dopušteni promjer za glavnu pilu je 315 mm s montiranim predrezačem.
Dodatna oprema visoke tehnologije 
Kao opcija dostupna je hauba vretena koja koristi sustav za podešavanje s mehaničkim digitalnim očitavanjem. Zahvaljujući sustavu memorije, napa se može ukloniti i ponovno postaviti bez gubitka položaja za obradu. Maksimalni promjer alata je 240 mm.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media