Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax st 5es
Kombinirani stroj pile glodalice čija su usvojena profesionalna tehnička rješenja daju performanse i pouzdanost bez premca. Vrhunska izvedba. Klizni stol do 10,5' u duljinu, višebrzinska pila, integrirani nosač transportera, digitalno-mehanička ili LED očitanja s motoriziranim pomakom (u trofaznoj konfiguraciji). Najnaprednija pila/glodalica na tržištu.
Prednosti
Završna obrada bez premca 
Optimalna potpora i za veće komade, s kliznim stolom širine 360 mm. Iznimna preciznost i glatkoća: za pričvršćivanje vodilica ne koristi se ljepilo, jer debljina može utjecati na klizanje. Osiguravaju se postupkom aluminijskih zakivanja.
Nenadmašno glodanje 
Maksimalna stabilnost i krutost u svim radnim uvjetima, zahvaljujući velikom nosivom stupu frezera izrađenom u potpunosti od lijevanog željeza. 4 standardne brzine idealne su za bilo koju vrstu strojne obrade, od profiliranja do glodanja i šlicanja, s mogućnošću postavljanja alata do 320 mm promjera (300 mm bez CE).
Jedinstven u svijetu u svojoj kategoriji! Jedinica pile od lijevanog željeza s krutom strukturom može primiti oštricu od max. promjera 400 mm (za si 400es i Nova si 40) s montiranim predrezačem, osigurava savršeno i lako rezanje furnirskih ploča i debelog masivnog drva. List pile koristi 100% snagu motora, zahvaljujući neovisnom motoru predrezača u standardu. Uporišta rotacije jedinice pile imaju promjer 120 mm i stoje na postojanim polumjesečnim osloncima koji je odvajaju od baze: kruto pouzdano rješenje.
Neposredna kontrola 
Utovar ploče je jednostavan na velikom kvadratnom okviru s neaktivnim valjkom na kraju. Teleskopska kvadratna ograda s nagnutom metričkom ljestvicom i dva reverzibilna graničnika mogu se koristiti za kvadratne ploče dimenzija 3200 x 3200 mm i za kose rezove do 45° na obje strane okvira.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media