Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
minimax tw 55es
Pravi frezer za zahtjevne obrtnike i stolarije, zahvaljujući svojoj prilagodbi i fleksibilnosti. Minimax tw 55es je kulminacija višegodišnjeg iskustva u proizvodnji kvalitetnih SCM proizvoda za obradu masivnog drva. Ovaj 4-brzinski stroj za teške uvjete rada standardno je opremljen i kliznim stolom i nagibom! Klizni stol ima vodilice od kaljenog čelika i precizne ležajeve, tako da uključuje istu tehnologiju koja se nalazi u našim najprodavanijim kliznim stolnim pilama! Napa ima memorijske klinove pa će se, ako se ukloni, vratiti jednostavno u isti položaj. Maksimalna stabilnost i krutost u svim radnim uvjetima zahvaljujući velikoj jedinici vretena od lijevanog željeza i čvrstoj bazi od čelika s jednim blokom. Dostupan u fiksnoj ili nagibnoj verziji. Najbolja podrška u svim obradama zahvaljujući kliznom stolu širine 330 mm.
Prednosti
Dodatna oprema visoke tehnologije 
Kao opcija dostupna je hauba vretena koja koristi sustav za podešavanje s mehaničkim digitalnim očitavanjem. Zahvaljujući sustavu memorije, napa se može ukloniti i ponovno postaviti bez gubitka položaja za obradu. Maksimalni promjer alata je 240 mm.
Obrada bez premca 
Optimalna podrška i za veće komade, s novim kliznim stolom širine 360 mm. Iznimna preciznost i glatkoća: za pričvršćivanje vodilica ne koristi se ljepilo, jer debljina može utjecati na klizanje. Osiguravaju se postupkom aluminijskih zakivanja.
Nenadmašno glodanje 
Maksimalna stabilnost i krutost u svim radnim uvjetima, zahvaljujući velikom nosivom stupu frezera izrađenom u potpunosti od lijevanog željeza. 4 standardne brzine idealne su za bilo koju vrstu strojne obrade, od profiliranja do glodanja i šlicanja, s mogućnošću postavljanja alata do 320 mm promjera (300 mm bez CE).
Tehnički podaci
Dokumentacija