Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
valtorta bravorobot
Ovaj kartezijanski robot s 5 osi dizajniran je za završnu obradu ploča i nudi visokokvalitetno iskustvo lakiranja zahvaljujući svojim robotskim pokretima koji simuliraju ručni rad. Preciznost, pouzdanost i delikatnost ruke majstora u kombinaciji s brzinom i kontinuitetom automatskog sustava prskanja. Sve je zatvoreno u kabini pod tlakom s usisnim sustavom dizajniranim za optimizaciju prskanja.
Prednosti
KVALITETA: Sustav tlaka s usisom unutar kabine jamči čisto i optimalno radno okruženje čak i u slučaju kritičnih primjena.
FLEKSIBILNOST: Mogućnost višestruke FLEKSIBILNOSTI: Sustav pomaže pronaći ispravan ciklus prskanja za svaku vrstu završne obrade zahvaljujući preciznoj i svestranoj softverskoj kontroli ruke. Moguće je podesiti položaj i nagib pištolja, također ih prilagoditi za bojanje rubova. Sustavi za rekuperaciju i jedinice za čišćenje tepiha u stroju omogućuju trenutnu promjenu lakova. Zahvaljujući prisutnosti dodatnih grupa, čišćenje jedinica za povrat može se završiti tijekom proizvodnog ciklusa kako bi se izbjeglo zaustavljanje linije.
ČIŠĆENJE: Mogućnost odabira sustava za filtriranje vode, suhog, struganja po mokrom ili papira kako bi se zajamčili optimalni ciklusi prskanja u bilo kojoj vrsti primjene.
LAKOĆA: Sustav je integriran s jednostavnim i intuitivnim softverom za podešavanje parametara prskanja. Automatski očitava opterećenje i izračunava gornje putanje prskanja.
Tehnički podaci
Media