Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
CONTIVERT ETC 1
Dizajniran za sušenje ili sušenje u laminarnom strujanju zraka. Sušilica ima 6 ladica zatvorenih u komori za sušenje, koje se pomiču posebnim sustavom gore/dolje. Kroz okomito kretanje, svaki se pladanj ciklički dovodi do prozora za utovar i istovar gdje se, sinkroniziranom brzinom s brzinom linije, istovremeno odvija izlaz osušenih komada i utovar svježe oslikanih komada. Ventilacijski sustav poluzatvorenog kruga jamči kontrolirani protok zraka, koji se između ladica vodi ciljanim otvorima i bočnim zatvaračima.
Prednosti
KVALITETA: Kontrolirani parametri sušenja.
UŠTEDA ENERGIJE: Kontrolirani ventilacijski sustav koji omogućuje bolje upravljanje recirkulacijom protoka zraka kako bi se optimizirao povrat proizvedene topline.
BRZO: Zahvaljujući kontroliranoj ventilaciji, koja skraćuje potrebno vrijeme sušenja u usporedbi sa sušenjem u okolišu, osiguravajući optimalne uvjete filtriranog zraka za smanjenje otpada. Sušilica je općenito podijeljena na zonu sušenja, dvije zone sušenja s kontroliranom temperaturom i jednu zonu hlađenja.
UŠTEDA PROSTORA: Mogućnost postizanja dugog vremena sušenja u smanjenim prostorima, iskorištavanjem nakupljanja komada okomito, razvijanjem sušilice po visini.  

Tehnički podaci