Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
VALTORTA - fixed heads
Sustav premaza velom koji se može isporučiti s jednom ili više jedinica ugrađenih u stroj. Glave su dostupne u dvije verzije: Tlačna glava: u kojoj se veo formira komprimiranjem boje između dva noža od nehrđajućeg čelika. Struktura glave je tehnički proučena kako bi se jamčio nepromjenjiv paralelizam noževa i stoga savršena kalibracija vela po cijeloj širini. Gravitacijska glava: jednostavna za korištenje i smanjeno održavanje. U tom se slučaju primijenjena količina podešava pomoću otvora određenog ekscentričnim čeličnim valjkom, a veo se oblikuje gravitacijom. Transport transporterom upravlja inverter. U slučaju integracije stroja u složene linije, za transportni sustav može se predvidjeti rad s dvostrukom brzinom.
Prednosti
FLEKSIBILNOST: Glave za premazivanje dostupne u tlačnoj ili gravitacijskoj verziji te u verziji od nehrđajućeg čelika za proizvode na bazi vode. - širok izbor duljina strojeva koje treba optimizirati na temelju veličine serija koje se obrađuju u liniji.
UČINKOVITOST: Dvostruko upravljanje transportnim sustavom za optimizirano upravljanje in-line serijama, uz kontrolu brzine utovara, oblaganja zavjesa i istovara. Dvokomorni spremnik za lak s mogućnošću ugradnje sustava grijanja laka .
ČIŠĆENJE: Cuno filter od nehrđajućeg čelika za kontinuirano filtriranje proizvoda. Sustav pumpe, filter i sabirni spremnik dizajnirani su da izbjegnu stvaranje mjehurića zraka unutar laka.
Tehnički podaci