Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
magnum
Stroj za prskanje s visokim proizvodnim kapacitetom. Osigurana kvaliteta proizvoda zahvaljujući optimalnoj raspodjeli laka čak i u kritičnijim situacijama kroz patentirane neovisne dvostruke reciprokatore. Automatska izmjena usisnih filtara omogućuje vam smanjenje operacija održavanja bez prekida proizvodnog ciklusa.
Prednosti
KVALITETA: Zahvaljujući posebnom patentu Superfici, povratno kretanje prve ruke može se pomaknuti od druge u mjeri koja se može postaviti i pozvati iz recepta, čime se postiže podešavanje preklapanja dvaju krakova. Ovo je iznimno korisna značajka posebno u slučaju kritičnog prskanja, kao što je nanošenje laka na bazi vode, metaliziranog ili sjajnog.
FLEKSIBILNOST: Mogućnost opremanja višestrukim sustavima za regeneraciju laka i jedinicama za čišćenje tepiha u stroju omogućuje trenutnu promjenu lakova. Zahvaljujući prisutnosti dodatnih grupa, čišćenje jedinica za povrat može se završiti tijekom proizvodnog ciklusa kako bi se izbjeglo zaustavljanje linije.
LAKOĆA: Sustav je integriran s intuitivnim 3D grafičkim sučeljem računala. Parametri, funkcije i dijagnostika mogu se daljinski nadzirati putem daljinskog upravljača. Softver može upravljati automatskim promjenama boja, do 10 boja i može postaviti sve parametre potrebne za specifične operacije bojanja.
ČIŠĆENJE: Ovaj stroj se može isporučiti sa suhim filtriranjem s dvostrukim slojem materijala za filtriranje i potpuno uklonjivim kutijama za filtriranje s dvije strane stroja. Kao opcija, moguće je imati patentirani sustav automatske izmjene filtera, FILTER ON DEMAND, koji omogućuje automatsku zamjenu suhih filtera kada su začepljeni. Alternativno, može se integrirati sustav za filtriranje vode koji se preporučuje za visokokvalitetne završne obrade.
Tehnički podaci