Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
METALED
Posljednjih godina Superfici je stvorio sustav namijenjen srednjem i konačnom stvrdnjavanju UV-LED tinte na metalu za tržište metalnih dekoracija. Svi Superfici UV LED sustavi jamče izvrsno stvrdnjavanje tinte na svim vrstama metalnih nosača, ugrađuju se u stroj bez ikakvih preinaka ili se mogu montirati na transportne trake poput UV lampe. Omogućuju uštedu energije od oko 70% i izbjegavaju nepotrebnu buku i mirise u radnom prostoru.
Prednosti
OLAKŠATI 
Sustav se također može pohvaliti PC sučeljem s jednostavnom i intuitivnom 3D grafikom. Parametri, funkcionalnost i dijagnostika stroja mogu se pratiti daljinskim upravljačem. Mogu se programirati svi parametri potrebni za specifične završne operacije.
KVALITETA 
Zahvaljujući velikom broju špricaljki, do 20, kojima se može upravljati pojedinačno i na visini vrtuljka - koji se može podesiti prema receptu - ostvaruje se optimizacija primjene za one kritične proizvode kao što su boje, gdje je ujednačenost primjena je temelj konačnog rezultata.
PRILAGODLJIV 
S dva seta od po 10 špricaljki i opcijskom mogućnošću dodavanja i/ili isključivanja više jedinica za oporavak postavljenih na stroj, boje se mogu mijenjati bez zaustavljanja proizvodnje.