Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
METALED
Posljednjih godina Superfici je stvorio sustav namijenjen srednjem i konačnom stvrdnjavanju UV-LED tinte na metalu za tržište metalnih dekoracija. Svi Superfici UV LED sustavi jamče izvrsno stvrdnjavanje tinte na svim vrstama metalnih nosača, ugrađuju se u stroj bez ikakvih preinaka ili se mogu montirati na transportne trake poput UV lampe. Omogućuju uštedu energije od oko 70% i izbjegavaju nepotrebnu buku i mirise u radnom prostoru.
Prednosti
OLAKŠATI 
Sustav se također može pohvaliti PC sučeljem s jednostavnom i intuitivnom 3D grafikom. Parametri, funkcionalnost i dijagnostika stroja mogu se pratiti daljinskim upravljačem. Mogu se programirati svi parametri potrebni za specifične završne operacije.
KVALITETA 
Zahvaljujući velikom broju špricaljki, do 20, kojima se može upravljati pojedinačno i na visini vrtuljka - koji se može podesiti prema receptu - ostvaruje se optimizacija primjene za one kritične proizvode kao što su boje, gdje je ujednačenost primjena je temelj konačnog rezultata.
PRILAGODLJIV 
S dva seta od po 10 špricaljki i opcijskom mogućnošću dodavanja i/ili isključivanja više jedinica za oporavak postavljenih na stroj, boje se mogu mijenjati bez zaustavljanja proizvodnje.