Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
VALTORTA EASY PRINT
EasyPrint je specifičan za reprodukciju efekata drva, mramora ili općenito dekorativnih efekata na ravnim pločama od vlakana, MDF-a, furnira, PVC-a ili drugih plastičnih materijala. Lak se nanosi putem sustava neizravnog ofsetnog tiska, gdje se fotourezani crtež na površini čeličnog valjka prenosi na gumirani valjak koji ostavlja otisak na izratku.
Prednosti
FLEKSIBILNOST: Ovisno o željenom dizajnu stroj može ispisivati u jednoj, dvije ili tri boje. Pojedinačni strojevi mogu raditi savršeno sinkronizirano, kombinirajući različite boje za prirodan učinak. U slučaju višebojnog tiska, svaki stroj je povezan s ostalima zahvaljujući elektroničkoj kontroli koja može sinkronizirati i kontrolirati različite prijenose.
TOČNOST: Motorizacija bez četkica na preciznim linearnim vodilicama. Faziranje i visoka precizna sinkronizacija između cilindara jamče geometrijski i polutonski dizajn. Set valjaka za nanošenje različitih promjera.
ČIŠĆENJE: Mogućnost vađenja svakog dijela za operacija čišćenja ili promjene cilindara. Sustav recirkulacije proizvoda integriran s pumpom i uređajem za oporavak.
Tehnički podaci