Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
rotomagnum
Rotacijski stroj za prskanje velikog kapaciteta specifičan za primjenu boja. Vrhunska kvaliteta postignuta velikim brojem špricaljki i brzinom rotacije koja jamči ujednačenu primjenu čak i u najkritičnijim situacijama. Automatska izmjena filtara sprječava prekid proizvodnog ciklusa i smanjuje operacije održavanja.
Prednosti
OLAKŠANJE 
Sustav se također može pohvaliti PC sučeljem s jednostavnom i intuitivnom 3D grafikom. Parametri, funkcionalnost i dijagnostika stroja mogu se pratiti daljinskim upravljačem. Mogu se programirati svi parametri potrebni za specifične završne operacije.
ČIŠĆENJE 
Stroj je opremljen sustavom suhog filtriranja s kutijama za filtriranje koje se mogu ukloniti. Dostupan je opcijski sustav automatske izmjene filtera - FILTER NA ZAHTJEV - koji omogućuje zamjenu suhih filtera kada su začepljeni.
KVALITETA 
Zahvaljujući velikom broju špricaljki, do 20, kojima se može upravljati pojedinačno i na visini vrtuljka - koji se može podesiti prema receptu - ostvaruje se optimizacija primjene za one kritične proizvode kao što su boje, gdje je ujednačenost nanošenja temelj konačnog rezultata.
PRILAGODLJIV 
S dva seta od po 10 pištolja i opcijskom mogućnošću dodavanja i/ili isključivanja više jedinica za oporavak postavljenih na stroj, boje se mogu mijenjati bez zaustavljanja proizvodnje.
Tehnički podaci