Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
valtorta rs - reverse
Valtorta RS ima glavu za izravno nanošenje i revers za nanošenje temeljnog laka u velikim količinama. Pokreti podizanja glave i podešavanje udaljenosti između valjaka za doziranje i aplikatora odvijaju se na preciznim linearnim vodilicama. Glave se mogu ukloniti kako bi se olakšale operacije održavanja. Stroj također omogućuje podešavanje neusklađenosti gornjih glava u odnosu na protu-valjke kako bi se optimizirao rezultat nanošenja na cijeloj ploči. Druga glava se može isključiti kako bi se stroj koristio kao glava za nanošenje jednim valjkom.
Prednosti
TOČNOST: Točna kontrola težine proizvoda nanesenog čak i kod kritične završne obrade zahvaljujući preciznoj glavi za nanošenje, kreće se po linearnim vodilicama. Visoko precizni sustav motorizacije reguliran inverterima i ortogonalnim mjenjačima.
LAKOĆA: Integrirana kontrolna tipkovnica može upravljati noževima, recirkulacijskim elementima i sustavom brze zamjene valjka za nanošenje.
FLEKSIBILNOST: Stroj je moguće koristiti s jednom glavom valjka, zahvaljujući mogućnosti isključivanja druge glave za nanošenje.
Tehnički podaci