Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
valtorta sp - filling machine
Valtorta SP je najprikladniji stroj za primjenu debelih punila bez sustava recirkulacije proizvoda. Stroj je opremljen prirubnicama koje stvaraju zatvorenu ladicu s tintom između valjaka iz kojih uzimaju proizvod za nanošenje na površinu komada. Ploče ulaze u stroj na transportnom sustavu s gumom prema valjcima, omogućujući rad s pravim pritiscima.
Prednosti
SNAGA: Mogućnost rada s visokim tlakom, specifična za neujednačene površine ploča od sirove iverice ili punog drva; primjena je jednostavna zahvaljujući strukturi stroja ojačanoj transportnim sustavom s gumom prema valjcima u kontaktu s obratkom.
PRECIZNOST: Brz je i učinkovit stroj čak i u kritičnim uvjetima završne obrade zahvaljujući visokoj preciznoj glavi za nanošenje, kontroliranoj pomoću uređaja za upravljanje i kontrolu radnog tlaka između aplikatora i valjaka za doziranje. Precizna kontrola težine nanesenog proizvoda.
LAKOĆA: Integrirana kontrolna tipkovnica može upravljati noževima, recirkulacijskim elementima i sustavom brze zamjene valjka za nanošenje.
UPRAVLJANJE: Upravljačka tipkovnica integrirana u stroj s postavkom radne brzine.
Tehnički podaci