Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
SELECURE- UVM1
Selecure je tehnološko rješenje u području fotootvrdnjavanja ultraljubičastim zračenjem. Sustav ozračivanja temelji se na modularnom sustavu s jednim izvorom zračenja. Moduli su od eloksiranog aluminija s vratima na šarke (gornja i prednja) za lak i neposredan pristup reflektoru i svjetiljci. Svi moduli su opremljeni nagibnim reflektorom i uređajem za smanjenje snage u slučaju privremenog prekida linije, kako bi se dijelovi koji se ozračuju i transporter zaštitili od opasnog pregrijavanja i zaštitili izvor zračenja od preranog starenja uzrokovanog brojnim paljenjima. Sustav je prikladan za ugradnju na šipke ili trakaste transportere.
Prednosti
KVALITETA: Sustav UV zračenja s reflektorom široke žarišne točke prikladan da maksimalno iskoristi energiju koju emitira lampa za učinkovitu polimerizaciju laka nanesenog na površinu panela. Zahvaljujući reflektorima, koncentracija zračenja u određenom području je nedostižna i konstantan je radijus energije čak i kada su varijacije između svjetlosti i udaljenosti podloge koja se polimerizira.
FLEKSIBILNOST: zahvaljujući mogućnosti izbora između širokog spektra UV modula za različite duljine (od 200 do 2300 mm.) i za različite vrste reflektora. Moduli s reflektorima dostupni su za korištenje na ravnim linijama, koje karakterizira visoko žarišno polje, stvoreno za "hladnu" polimerizaciju za korištenje u materijalima osjetljivim na toplinu i trodimenzionalnoj polimerizaciji.
UŠTEDA ENERGIJE: zahvaljujući izboru najispravnijeg reflektora koji omogućuje da se uvijek u najboljem slučaju iskoristi energija koju emitira žarulja, usmjeravajući je i koncentrirajući je prema specifičnim potrebama potrebne primjene i korištenje elektroničkih prigušnica, učinkovitije u uvjetima potrošnje u usporedbi s tradicionalnim.
UTJECAJ NA OKOLIŠ: zahvaljujući mogućnosti korištenja visokočvrstih UV lakova čije se stvrdnjavanje događa isključivo kemijskom reakcijom izazvanom izlaganjem određenoj količini UV energije emitirane na određenim valnim duljinama. U ovom slučaju isparavanje hlapljivih tvari je ništavno ili barem minimalno.
Tehnički podaci