Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
cut c
cut c je savršeno rješenje za kartonsko pakiranje na kraju proizvodne linije zahvaljujući neovisnim jedinicama za uzdužno rezanje i preklapanje te jedinici za poprečno preklapanje. Ove grupe, koje pokreću motori bez četkica i zupčaste letve pružaju izvrsnu fleksibilnost za formate kutija uz zadržavanje visoke razine produktivnosti. Operater poziva traženu kutiju iz sučelja, ili čitanjem crtičnog koda, dok se u najautomatiziranijim linijama očitavanje dimenzija proizvoda vrši 3D skenerom, a zatim se prosljeđuje izravno na "cut c". Stroj se također može opremiti kartonskom kutijom za skladištenje različitih širina kako bi se optimizirala potrošnja kartona prema veličinama potrebne kutije.
Prednosti
Optimizacija veličine pakiranja, pakiranje je umotano u stvarnu veličinu proizvoda, čime se izbjegava upotreba skupih dodatnih materijala za punjenje i povezano radno vrijeme.
Visoka produktivnost, više od 2 kutije u minuti zahvaljujući upotrebi motora bez četkica s vrlo brzim postavljanjem.
Optimizacija prostora, ovo rješenje izbjegava pohranu desetaka različitih formata kutija i njihovo rukovanje, što rezultira manjim radom.
Produktivna fleksibilnost, omogućuje izradu prilagođenih kartonskih kutija, koje se međusobno razlikuju po formatu i veličini prema principima "just in time" proizvodnje.
Media