Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
sergiani 3d form
Presa za laminiranje 3D ploča, kako s furnirom, tako i s pvc-om ili abs-om. Membranski ili bezmembranski radni ciklus, sa spojenim radom ciklusa snižavanja i povećavanja tlaka ovisno o proizvodu za prešanje.
Prednosti
SREDNJA PRIRUBNICA 
Visoka jednolikost čak i kod složenih oblika zbog vakuumskog kruga i zraka pod tlakom u međuprirubnici. Vakuumski ciklus dovodi membranu u kontakt s premazom smanjujući rizik od gužvanja poboljšavajući ujednačenost zagrijavanja PVC-a. Štoviše, zahvaljujući drugom ciklusu prešanja, koji uvodi zrak pod tlakom izravno iz prirubnice, moguće je dobiti bolju jednolikost čak i kod posebno složenih oblika.
RUČNI PIN 
Postavljaju se na magnetsku mrežu koja olakšava i skraćuje vrijeme sastavljanja ploče. Ovaj sustav izbjegava nagomilavanje potpornih ploča koje se koriste kao protu-oblici i posljedično povezane troškove upravljanja i održavanja.
PLC UPRAVLJAČKA PLOČA 
Upravljačka ploča je opremljena softverom koji omogućuje potpunu kontrolu stroja i praćenje svih parametara stroja u svakoj fazi ciklusa prešanja prema vrsti materijala koji se lijepi.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media