Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
sergiani 3d form
Presa za laminiranje 3D ploča, kako s furnirom, tako i s pvc-om ili abs-om. Membranski ili bezmembranski radni ciklus, sa spojenim radom ciklusa snižavanja i povećavanja tlaka ovisno o proizvodu za prešanje.
Prednosti
SREDNJA PRIRUBNICA 
Visoka jednolikost čak i kod složenih oblika zbog vakuumskog kruga i zraka pod tlakom u međuprirubnici. Vakuumski ciklus dovodi membranu u kontakt s premazom smanjujući rizik od gužvanja poboljšavajući ujednačenost zagrijavanja PVC-a. Štoviše, zahvaljujući drugom ciklusu prešanja, koji uvodi zrak pod tlakom izravno iz prirubnice, moguće je dobiti bolju jednolikost čak i kod posebno složenih oblika.
RUČNI PIN 
Postavljaju se na magnetsku mrežu koja olakšava i skraćuje vrijeme sastavljanja ploče. Ovaj sustav izbjegava nagomilavanje potpornih ploča koje se koriste kao protu-oblici i posljedično povezane troškove upravljanja i održavanja.
PLC UPRAVLJAČKA PLOČA 
Upravljačka ploča je opremljena softverom koji omogućuje potpunu kontrolu stroja i praćenje svih parametara stroja u svakoj fazi ciklusa prešanja prema vrsti materijala koji se lijepi.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media