Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
sergiani 3d form hp
Rješenje visoke produktivnosti i fleksibilnosti zahvaljujući "Flexy pin" sustavu koji eliminira vrijeme zastoja u sastavu panela i izbjegava nakupljanje zaliha kontra oblika. Konfiguracija prešanja do 3 ladice za maksimalnu produktivnost kojoj pridonosi i smanjeno vrijeme radnog ciklusa i prešanja. Kvaliteta gotovog proizvoda i visoka jednolikost čak i kod složenih 3D površina osiguravaju se zahvaljujući međuprirubnici i mogućnosti postizanja visokih specifičnih pritisaka. Okvir osigurava čvrstoću u svakoj radnoj fazi čak i kod najzahtjevnijeg ciklusa obrade.
Prednosti
AUTOMATSKI SUSTAV FLEXY PIN 
Maksimalna fleksibilnost i brza kompozicija ladice zahvaljujući AUTOMATSKOM SUSTAVU "FLEXY PIN" koji izbjegava korištenje i pohranu kontra oblika smanjujući vrijeme zastoja radnih ciklusa u sustavima s ručnim radom.
KONFIGURACIJA S 3 LADICE 
Maksimalna produktivnost zahvaljujući mogućnosti dodavanja do 3 ladice što skraćuje vrijeme ciklusa i vrijeme prešanja. 
Potpuno automatsko rukovanje ladicama i sinkronizirano s jedinicama za utovar/istovar
SREDNJA PRIRUBNICA 
Visoka jednolikost čak i kod složenih oblika zbog vakuumskog kruga i zraka pod tlakom u međuprirubnici. Vakuumski ciklus dovodi membranu u kontakt s premazom smanjujući rizik od gužvanja poboljšavajući ujednačenost zagrijavanja PVC-a. Štoviše, zahvaljujući drugom ciklusu prešanja, koji uvodi zrak pod tlakom izravno iz prirubnice, moguće je dobiti bolju jednolikost čak i kod posebno složenih oblika.
KONSTRUKCIJA OD DEBELIH ČELIČNIH LIMOVA 
Maksimalna čvrstoća i pouzdanost strukture čak i pri visokim radnim pritiscima za bolju kvalitetu prešanog proizvoda i duži vijek trajanja preše.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media