Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
dmc system b
dmc system b je visoko konfigurabilan kalibracijski stroj za brušenje s donjom obradnom jedinicom namijenjen za tvrtke koje zahtijevaju brušenje s donje strane ploče. Idealno za primjenu u linijama. Stroj koristi tehnologiju visokih performansi, među kojima se ističu: ekskluzivna planetarna jedinica i jedinica za fino višesmjerno brušenje; kombinirana jedinica s valjkom i papučom za brušenje; poprečna brusna traka dužine do 9500 mm i jedinicom za superfiniš, obe opremljenaeelektroničkom podlogom "EPICS" ili posebnim sustavom automatskih diferenciranih radnih pritisaka "PWM-3" (ekskluzivno SCM); radna jedinica s valjcima za četkanje s abrazivnim trakama (do 400 mm).
Prednosti
Višestruke radne operacije mogu se izvesti u jednom stroju, zahvaljujući potpornoj strukturi koja može smjestiti do 5 obradnih glava.
Savršeno za integraciju u linije koje zahtijevaju velike instalirane snage i velike brzine dodavanja.
Visok standard završne obrade zahvaljujući nekoliko vrsta pogonskih jedinica koje se mogu koristiti, kao što su: jedinica za superfiniširanje, jedinica s poprećnom trakom ili planetarna jedinica.
Potpuno upravljanje strojem preko “eye-M” kontrolne ploče sa 17" zaslonom osjetljivim na dodir, stroj je razvijen u skladu s principima industrije 4.0.
Tehnički podaci